Menca kažokā

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 3 mencas filejas
  • 200 g siera
  • 2 olas
  • 2 sīpoli
  • 1 paprika
  • Milti
  • Majonēze
  • Zaļumi
  • Citronpipari
  • Eļļa
  • Sāls

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagriež un apcep sīpolu, papriku gredzenus. Mencas fileju ierīvē ar citronpipariem un sāli. Apvārta miltos, iemērc olā, un no abām pusēm apcep. Kad zivs gatava, to pārlej ar majonēzi, virsū kārto sīpolus, rīvētu sieru, papriku un zaļumus. Visu cep 20 min., līdz siers izkusis. Pasniedz ar vārītiem rīsiem vai kartupeļiem.

Komentāri

Aldis 2015. gada 16. marts 18:14
Sanāca ļoti labi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni