Laša sacepums ziemeļnieku gaumē

4 1

Sastāvdaļas

  • 400 g kūpināta vai vārīta laša
  • 6 -8 kartupeļi
  • 1 gurķis
  • 3 olas
  • 150 g saldā krējuma
  • 200 g piena
  • Dilles
  • Baltie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

50 min.
  1. Zivij izņem asakas, novelk ādu un sagriež mazos gabaliņos. Kartupeļus nomizo un sašķēlē. Gurķi noskalo un sagriež plānās šķēlītēs. Sasmalcina dilles. Kartupeļus, lasi, dilles un gurķu šķēlītes kārtām liek ieziestā cepam traukā. Samaisa olas, krējumu un pienu. Pievieno šķipsniņu sāls un piparu. Lej cepam traukā. Sacepumu cep 40 min., 2000C. Laša sacepumu pasniedz ar svaigu dārzeņu salātiem un maizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni