Sākums > Receptes > Salāti

Spinātu, lašu salāti

2010. gada 22. jūnijs
Foto: Salas Zivis
Pagatavošana
25 min
1. Spinātus noskalo un izmanto tikai lapas. Lasim izņem asakas, atdala ādu un sagriež gabaliņos virzienā pret šķiedrām, lai karstumā neizjūk. No apelsīna izspiež sulu, pievieno šķīstošo kafiju, medu un mazliet olīveļļas. Sagatavotajā marinādē apviļā lasi un ļauj nedaudz ievilkties. Lasi cep no abām pusēm 5 – 10 min., ik pa laikam pārlejot ar marinādi. Spinātus apslaka ar marinādi, olīveļļu, pievieno piparus, sāli, sagrieztu papriku, kausēto sieru un lasi. Visu samaisa un pievieno silto marinādi no pannas.
2. Salātus ēd siltus.
Uz augšu