Jūras asaris mīklā

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 gab. jūras asara
  • 1 ola
  • 2 ēdamk. miltu
  • 1 ēdamk. rīvmaizes
  • 1 ēdamk. citrona sulas
  • 3 /4 glāzes eļļas
  • Pētersīļi
  • Malti melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

80 min.
  1. Samaisa 1/2 glāzi eļļas, citrona sulu, sagrieztus pētersīļus, piparus un sāli. Zivju gabaliņus aplej ar mērci un marinē 1 h. Tad tos apviļā miltos un mērcē, kas sastāv no olas, 1 ēdamk. eļļas, sāls un pipariem. Tad apviļā rīvmaizē un cep 5 min., 160°C. Pasniedzot dekorē ar citrona šķēlītēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas