Citronu sulā sautēts heks ar seleriju

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 600 g saldēta heka
  • 50 -100 ml ūdens
  • 2 selerijas kāti
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 1 citrons
  • 1 lauru lapa
  • Maurloki
  • Baltie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Saldētu zivi atsaldē tā, lai to varētu sagriezt 2-3 cm platos gabalos. Sīpolu, burkānu nomizo un sagriež plānās šķēlītēs. Seleriju kātus un maurlokus noskalo, sagriež šķēlītēs. Dārzeņus liek katlā, pievieno lauru lapu, piparus, sāli, ūdeni un vāra 5 min. Pēc tam pievieno zivis un nedaudz citrona sulu. Ēdienu sautē 10-12 min, līdz zivis ir pilnīgi gatavas - baltas un necaurspīdīgas. Sautējumu pasniedz ar citrona šķēlītēm un vārītiem rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni