Heka fileja paprikas mērcē

5 1
Heka fileja paprikas mērcē
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 800 g heka filejas
  • 2 sarkanās paprikas
  • 1 vidējs tomāts
  • 200 ml sausā baltvīna
  • 20 ml zivju buljona
  • 2 sīpoli
  • 30 g pētersīļu
  • 8 ēd. k. olīveļļas
  • Sāls
  • Milti apviļāšanai

Pagatavošana

45 min.
  1. Sīpolus notīra, sagriež ripiņās un apcep. Tad pielej vīnu, vāra 10 min.
  2. Notīra, nomazgā un sagriež papriku, sagriež arī tomātu. Kopā ar zivju buljonu pievieno sīpoliem un sautē 20 min.
  3. Pa to laiku heku noskalo, viegli apsāla, apviļā miltos un cep no abām pusēm 8-10 min.
  4. Kad mērce savu noteikto laiku ir sautējusi, iemaisa sasmalcinātu pētersīļus.
  5. Zivi pasniedz pārlietu ar mērci. Kā papildus piedeva labi iederēsies rīsi.

    Labu apetīti!
    Zivi pasniedz pārlietu ar mērci. Kā papildus piedeva labi ie...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni