Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Grilēti haizivs gabali

2010. gada 22. jūnijs
Foto: Salas Zivis
Pagatavošana
140 min
1. Sarīvē citrona miziņu, izspiež citrona sulu un pievieno olīveļļu. Ķiplokus nomizo un saspiež, pievieno sakapātas dilles, sāli un samaisa. Noskalo zivi un liek sagatavotajā marinādē, pārklāj to ar foliju un ļauj 2 h ievilkties. Ieeļļo grila restītes un liek zivi grilēties, apziežot ar marinādi un pipariem. Sakarsētā sviestā iemaisa citrona sulu un sāli. Haizivs gabalus liek uz šķīvja, pārlej ar sviestu un pārkaisa ar dillēm un lociņiem. Pasniedz ar folijā ceptiem kartupeļiem un grilētiem tomātiem zaļumu sviestā.
Uz augšu