Grilēts haizivs steiks margarita

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 haizivs steiki
  • 3 ēdamk. skābā krējuma
  • Marinādei
  • 4 ēdamk. tekilas
  • 3 ēdamk. laima sulas
  • 1 tējk. olīveļļas
  • ½ tējk. sarīvētas apelsīnu miziņas
  • ¼ tējk. sīpolu pulvera
  • ¼ tējk. paprikas pulvera

Pagatavošana

120 min.
  1. Samaisa visas marinādei paredzētās sastāvdaļas. Steikus noskalo un sagriež 3 - 5 cm biezos gabalos, ievieto marinādē un tur 90 min. Steikus izņem no marinādes. Pagatavo vēl vienu porciju marinādes un noliek malā. Pārpalikušo šķidrumu pievieno otrajai marinādes porcijai. Zivi grilē no abām pusēm, līdz tā nedaudz apbrūninās. Noņem no restēm un saglabā siltu. Pa to laiku uzvāra marinādi, noņem no uguns un iekuļ tajā skābo krējumu. Pirms pasniegšanas steikus pārlej ar mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni