Cepta vista uz pudeles

4 1
Cepta vista uz pudeles
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 vidēja vista
  • Majonēzē "Francis"
  • 6 daiviņas ķiploka
  • Garšvielu maisījums pēc patikas
  • Sāls
  • Melnie pipari
  • 0.33 l tukša pudele
  • 2 koka iesmiņi

Pagatavošana

75 min.
  1. Sadala ķiploku daiviņas šķēlītēs, tad aizliek aiz vistas ādas kā arī nostiprina vistas iekšpusē.
  2. Notīra pudeli no etiķetēm, ielej ar ūdeni (nav svarīgi siltu vai aukstu), pirms sēdina vistu, to ierīvē ar majonēzi un garšvielām no iekšpuses, tad uzsēdina vistu ar kakliņu uz augšpusi un ierīvē (iemasē) no ārpuses.
  3. Apbārsta ar garšvielām pēc paša uzskatiem.
  4. Spārniņu vidus daļā iedur iesmiņu, kurš nolauzts uz pusēm un atstutē pret vistas cisku (iedurot).
  5. Sagatavo lēzenu plātspannu, kuru piepilda ar glāzi ūdens. Liek virsū pudeli ar vistu.
  6. Cep ~ 200°C .40-60 min. - atkarībā no vistas lieluma.
  7. P.s. Vista gatava kad pārbaudot ar nazīti,tā viegli grib atdalīties no kaula.
  8. Kad vista gatava, uzmanīgi to noņem no pudeles. Pasniedz ar vēlamajā piedevām.

    Labu apetīti!
    Kad vista gatava, uzmanīgi to noņem no pudeles. Pasniedz ar...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

juris 2014. gada 31. janvāris 11:03
nesapratu ,pudele no stikla vai plastmasas
inara 2012. gada 10. jūnijs 09:40
daru ta-údeni var ieliet energijas vai alus bundzá,tur iemet visas garsvielas,arí kiplokus.uzsédinu vistu,kas nosmérétaar majonézi.lai veicas.agrák sédináju uz piena pudeles.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni