Bute ar spinātiem un tomātu mērci

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 120 g butes filejas
  • 50 g sviesta
  • 40 g tomātu
  • 20 g spinātu
  • 1 citrons
  • Milti
  • Citrinzāle
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Butes fileju ierīvē ar sāli, pipariem un apslaka ar citronu sulu. Pa vidu liek citronzāli, sarullē un pārkaisa ar miltiem. Uz sarullētās filejas liek nedaudz sviesta un cep 10 min., 170°C. Sakarsētā pannā izkausē sviestu, pievieno tomātus bez sēklām, citrona sulu un spinātus. Karsē, līdz spināti sakritušies. Ēdienu pasniedz dekorētu ar citrona daiviņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni