Bute sarkanvīna mērcē

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 liela bute
  • 2 āboli
  • 1 puravs
  • 1 citrons
  • 300 g sarkanvīna
  • ½ tējk. citrona piparu
  • 1 tējk. sāls

Pagatavošana

45 min.
  1. Iztīra, noskalo buti un sagriež puravu. Noskalo ābolus, izņem serdes un sagriež daiviņās. Ietaukotā cepamā traukā liek purava gabaliņus un ābola daiviņas. Pāri liek zivi, pievieno sarkanvīnu, sāli un zivju garšvielu. Visu cep 30 min., 200°C. Zivi dekorē ar citrona daiviņām un pētersīļiem. Pasniedz kopā ar kartupeļu biezeni un salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni