Cepts brosmes steiks

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 brosmes steiki
  • 100 g olīvas
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 2 paprikas
  • 2 sarkanie sīpoli
  • 1 cukini
  • 1 baklažāns
  • 1 bundžiņa anšovu
  • Olīveļļa
  • Sviests
  • Dilles
  • Pētersīļi
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

40 min.
  1. Noskalo un sagriež gabalos papriku, cukini un baklažānu. Nomizo un sagriež gabaliņos, sīpolu un ķiploku. Dārzeņus un olīveļļu liek cepam traukā, pievieno arī olīvas un anšovus ar visu eļļu, dilles, pētersīļus, piparus un sāli. Cep 225°C, 20 min., līdz dārzeņi ir zeltaini brūni. Atsevišķi apcep no abām pusēm zivju steikus, apkaisa ar sāli un pipariem. Tad cep cepeškrāsnī 8 min., 50°C. Zivi nedrīkst krāsnī turēt pārāk ilgi, jo tā paliek sausa. Uz steikiem var nedaudz uzpilināt olīveļļu. Zivi pasniedz ar dārzeņiem un maizi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni