Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepts brosmes steiks

2010. gada 21. jūnijs
Foto: Salas Zivis
Pagatavošana
40 min
1. Noskalo un sagriež gabalos papriku, cukini un baklažānu. Nomizo un sagriež gabaliņos, sīpolu un ķiploku. Dārzeņus un olīveļļu liek cepam traukā, pievieno arī olīvas un anšovus ar visu eļļu, dilles, pētersīļus, piparus un sāli. Cep 225°C, 20 min., līdz dārzeņi ir zeltaini brūni. Atsevišķi apcep no abām pusēm zivju steikus, apkaisa ar sāli un pipariem. Tad cep cepeškrāsnī 8 min., 50°C. Zivi nedrīkst krāsnī turēt pārāk ilgi, jo tā paliek sausa. Uz steikiem var nedaudz uzpilināt olīveļļu. Zivi pasniedz ar dārzeņiem un maizi.
Uz augšu