Cepts breksis

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Breksis
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 paprika
  • ½ citrona
  • Dilles
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

25 min.
  1. Pārgriež breksi pa muguru, iztīra, asakas atstāj un liek uz folijas. Sajauc majonēzi ar saspiestu ķiploku, sasmalcinātām dillēm, smalki sagrieztu papriku, nedaudz citrona sulu, sāli un pipariem. Gatavo masu klāj virsū izklātam breksim. Pāri pārliek foliju, tā, lai cepot netek ārā sula.

Komentāri

J.V. 2012. gada 9. jūnijs 20:47
Zvejniekam. Tad jau švaks zvejnieks ja mazāku breksi par 1,5kg nes mājās. Man visi sākās ar 1,8 kg :)
arty 2011. gada 6. augusts 17:51
baz berg bazers
Artiy 2011. gada 6. augusts 17:50
ir ir labs es pat pec burgeirem shtio vareju vel sagremot

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni