Cepta ātes fileja

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 300 g ātes filejas
  • 4 tējk. sviesta
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 4 tējk. ciedru riekstu
  • Pesto mērce
  • Dilles
  • Pētersīļi
  • Piparus
  • Sāli

Pagatavošana

15 min.
  1. Plānās šķēlēs sagrieztu ātes fileju kārto cepam traukā, virsū liek ar kapātiem ķiplokiem samaisītas sviesta piciņas un cep 5 min., 180°C. Gatavo fileju pārkaisa ar ciedru riekstiem un dekorē ar kapātiem zaļajiem garšaugiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni