Grilēta āte ar estragonu

3 1

Sastāvdaļas

  • 4 ātes gabali
  • Marināde
  • 1 apelsīns
  • 4 ēdamk. olīveļļas
  • ½ tējk. malta anīsa
  • 2 tējk. sakapāta estragona
  • Malti pipari
  • Sāls

Pagatavošana

140 min.
  1. Sajauc visas marinādes sastāvdaļas. Ātes gabalus pārlej ar marinādi un tur aptuveni 2 h. Grilu apslaka ar eļļu. Zivi grilē no abām pusēm, līdz zivs ir gatava. Āti pasniedz kopā ar kartupeļu salātiem vai zaļajiem salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni