Asari fenheļu un krējuma mērcē

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 asari
  • 2 sīpoli
  • 1 fenhelis
  • 1 tējk. sāls
  • ¼ tējk. balto piparu
  • 200 g saldā krējuma

Pagatavošana

40 min.
  1. Zivīm notīra zvīņas vai novelk ādu. Sīpolus nomizo un sasmalcina. Fenheli noskalo un sagriež plānās šķēlītēs. Mazās lapiņas sasmalcina. Pusi no sīpoliem un fenheļiem liek cepamajā traukā. Zivis ierīvē ar sāli un pipariem, liek cepamajā traukā uz dārzeņiem. Pāri liek atlikušos dārzeņus. Visam pārlej krējumu. Trauku pārklāj ar alumīnija foliju. Ēdienu cep 25 min., 2250C. Ēdienu Pārkaisa ar sasmalcinātajām fenheļa lapiņām un pasniedz ar kartupeļu biezputru.

Komentāri

kinvik 2011. gada 4. oktobris 17:58
Taisu pēc pamatreceptes,pievienošu vēl dilles,kas patīk visām zivīm,un,nedaudz pētersīļu!Jā,nedaudz 5-piparu maisījuma.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni