Cepts asaris

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 asari
  • 2 laimi
  • 1 sīpols
  • 2 tomāti
  • 1 tējk. sāls
  • ¼ tējk. balto piparu
  • 30 g kviešu miltu
  • 50 g sviesta
  • 1 ēd. k. svaigu sasmalcinātu piparmētru

Pagatavošana

60 min.
  1. Zivīm notīra zvīņas vai novelk ādu, iztīra, nogriež spuras.
  2. Laimus nomazgā, vienam nomizo mizas zaļo kārtiņu, mizu sagriež sloksnītēs, izspiež sulu. Otru laimu sagriež daiviņās.
  3. Sīpolu nomizo un sasmalcina, tomātus noskalo un sagriež palielos gabalos.
  4. Zivīm uzkaisa sāli un piparus, apvārta miltos.
  5. Pannā izkausē 2 ēdamkarotes sviesta, zivis cep apmēram 6 min. no katras puses, tad izceļ no pannas un tur siltumā.
  6. Atlikušajā sviestā apcep sīpolu, pielej 2 ēdamkarotes svaigas laima sulas, iemaisa tomātu gabalus un pievieno piparmētru.
  7. Zivis liek uz šķīvjiem un apziež ar sīpolu, tomātu maisījumu, rotā ar laima miziņām un daiviņām. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un salātiem.
  8. Labu apetīti!

Komentāri

karina 2013. gada 21. decembris 15:30
kapec ir domati variti kartupeli un salati,ja to visu neustaisatos ktupelus un salatus tad nekas nenotiks vai nebus garsigi.
bet ir garsiga zivtina.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni