Jūras asaris meksikāņu gaumē

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 jūras asaris
  • 600 g tomātu
  • 100 g melnās olīvas bez kauliņiem
  • 4 svaigas sarkanā čili pākstis
  • 4 lauru lapas
  • 3 ķiploku daiviņas
  • 2 sīpoli
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 citrons
  • 6 ēdamk. olīveļļas
  • 70 g kaperu
  • Oregano
  • Sāls

Pagatavošana

50 min.
  1. Noskalo zivi, apslacina ar citrona sulu. Nomizo ķiplokus un sīpolus, sagriež mazos kubiņos. Nomizo un sagriež paprikas pākstis. Uzkarsētā eļļā sautē dārzeņus kopā ar lauru lapām, līdz šķidrums iztvaikojis. Pievieno olīvas, čili pākstis, kaperus un sāli. Ietaukotā formā liek apsālītu zivi ar dārzeņiem, cep 40 min., 200°C. Pasniedz ar pārkaisītu oregano.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni