Asaris sēkliņu garozā

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 4 asari
  • 1 ola
  • 1 citrons
  • 300 g gaileņu vai baraviku
  • 150 g skābā krējuma
  • 60 g saulespuķu sēklas
  • 80 g sviesta
  • 1 ēdamk. saulespuķu eļļas
  • 1 ēdamk. konjaka
  • Sīpolloki
  • Maltie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Zivs fileju atbrīvo no ādas un asakām, ierīvē ar sāli un pipariem. Maizītes sadrupina un samaļ kopā ar saulespuķu sēkliņām. Fileju apviļā sakultā olā, tad sagatavotā rīvmaizē. Fileju apcep 50°C no abām pusēm. Sīpollokus notīra, nomazgā un sagriež gabaliņos. Apcep sīpolus un gabaliņos sagrieztas sēnes, pievieno skābu krējumu, konjaku, sāli, piparus, pētersīļus un citrona sulu, ļauj uzvārīties. Ēdienu pasniedz ar grauzdiņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni