Jūras asaris ar puraviem

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 kg jūras asara
  • 1 kg puravu
  • 100 g burkānu
  • 100 g sīpolu
  • 100 g cukini
  • 100 ml baltvīna
  • 3 ēdamk. olīveļļas
  • 1 ķiploku daiviņa
  • 2 lauru lapas
  • Pētersīļi
  • Melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

45 min.
  1. Notīra, nomazgā zivi, iekšā liek lauru lapas un sasmalcinātu ķiploku. Puravus uz 2 min liek vārošā ūdenī, pēc tam atdzesē. Ietin zivi atdzesētajos puravos un liek cepam traukā, aplej ar baltvīnu un olīveļļu. Apkārt zivij liek sagrieztus burkānus, sīpolus un cukini, pievieno sāli un piparus. Cep 25 min., 200°С. Pasniedz ar ceptiem dārzeņiem un pētersīļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni