1. kartupeļus izvāra, pievieno pienu un sviestu, visu cītīgi samiksējot ar mikseri, tā lai sanāk bieza pufīga kartupeļu biezeņa massa (lai biezenis būtu silts, katliņu var ietīt vairākos dvieļos);
2. gaļu sagriež 2cm kubiņos;
3. sīpolus sagriež 1 cm biezās ripās;
4. sajauc medu, garšvielas, sojas mērci, sāli un piparus, iemaisa cūkgaļā;
5. uz paplātes izkārto sīpolu ripiņas, viegli pārlej ar eļļu;
6. pa virsu liek cūkgaļas gabaliņus, visu izkārto cieši blakus;
7. pa perimetru izkārto nomizotus burkānus;
8. liek 200g sakarsētā cepeškrāsnī pašā apkšā uz 20 min;
9. pēc 20 min, pārliek krāsns vidējā daļā, temperatūru nogriež līdz 170, atstāj cepties uz 20 min;
10. gaļas kubiņus apgāž otrādi, un atstāj cepties uz 15-20 min, kamēr burkāni gandrīz gatavi;
11. ja burkāni izcepušies, tos izņem, mazdrusk atdzesē, sagriež nelielos kubiņos un viegli iemaisa kartupeļu biezenī;
12. 5 min pirms izņemšanas gaļu pārlej ar sakrājušo sulu, un atstāj uz 5 min;
13. kad gaļa gatava to pārliek uz trauka;
14. uz paplātes no kartupeļu biezeņa veido ligzdiņas, pa virsu liek gaļas gabaliņus un izceptas sīpolu ripas; ja no cepšanas palikusi pāri sula, ar to pārlej ligzdiņas;
15. liek cepeškrāsnī uz 250 grādiem, līdz kartupeļu biezenis ieguvis zeltainu nokrāsu;
16. pasniedz pārkaisot ar svaigām garšvielām;
18. lai ligzdiņas turētos kopā, un būtu ērti pasnienoņemamas no paplātes un pasniedzamas, tās var veidot pirms tam sagatavotos folija trauciņos, formiņās;
19. no sulas kas palikusi pāri no gaļas cepšanas var taisīt mērci, pievienojot miltus karsto ūdeni, baziliku un citas nepieciešamās garšvielas, un pirms pasniegšanas pārlejot ligzdiņas ar mērci;