Bezē cepumi

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 olu baltumi
  • Glāze cukurs
  • Krāsai - burkānu vai biešu sula (pavisam nedaudz)

Pagatavošana

15 min.
  1. Ņemam ko līdzīgu mērtraukam un tajā atdalām olu baltumu no dzeltenuma. Dziļā traukā vieglāk putosies.
    Ņemam ko līdzīgu mērtraukam un tajā atdalām <strong>olu balt...
  2. Pievienojam cukuru. Ja tas ir par maz, tad putošanās var notikt ļoti gausi vai nemaz nesaputoties. Miksera vietā noteikti var izmantot blenderi.
    Pievienojam <strong>cukuru.</strong> Ja tas ir par maz, tad...
  3. Kad jau nedaudz olas baltums saputojies, pievienojam biešu vai burkānu sulu krāsai. Jāputo tik ilgi, kamēr masa apgriežot trauku otrādi nekrīt ārā.
    Kad jau nedaudz olas baltums saputojies, pievienojam <strong...
  4. Uz pannas uzklājam cepamo papīru un liekam ar karoti masu virsū. Jācep 1 h 100 C
    Uz pannas uzklājam <strong>cepamo papīru</strong> un liekam...
  5. Un cepumi gatavi! Pamēģini un iepriecini draugus, radus, kaimiņus :)

Komentāri

Elïna 2016. gada 9. augusts 23:16
Man nekas nesanaca :(
Londa 2016. gada 16. maijs 19:54
Sanaca loti labi un garshigi :)
dagnita 2016. gada 3. janvāris 19:02
es putoju jau 3 stundu un nekas neputojas visi produkti svaigi olas un cukurs

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize