Jauno dārzeņu lapiņu zupa

4 1
Katra latvieša ēdiens 2 x vasaras sākumā

Sastāvdaļas

3 porcijas
  • 200 g sarkano bietīšu un kāpostu lapiņu
  • 200 g vistas gaļas
  • 3 kartupeļi
  • 100 g mērcētu putraimu
  • 3 sīpoli
  • 2 daiviņas ķiploka
  • 2 gab. buljona kubiņu
  • 3 vārītas olas vārītas
  • 3 šķēlītes citrona
  • 3 ēd. k. skābā krējuma
  • Melnie pipari
  • Dilles
  • Sīpolloki
  • 2 l ūdens
  • Nedzudz sāls

Pagatavošana

60 min.
  1. Pamatsastāvdaļas, sīpolus, piparus, putraimus saliek katlā un pārlej ar aukstu ūdeni un vāra gandrīz gatavu.
    Pamatsastāvdaļas, sīpolus, piparus, putraimus saliek katlā u...
  2. Sagriež dārzeņu lapas un noblanšē, pieliek kad zupa gandrīz gatava.
    Sagriež dārzeņu lapas un noblanšē, pieliek kad zupa gandrīz...
  3. Pieliek buljona kubiņus un vāra zupu gatavu.
  4. Porcionē, katrā šķīvī ieliek sagrieztu vistas gaļu, zaļumus, citrona ripiņu un skābo krējumu.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas