Sākums > Receptes > Zupas

Vistas zupa ar kausēto sieru

2010. gada 17. jūnijs
Foto: TeddyWife
Pagatavošana
90 min
1. Vistu noskalo, nogriež visu lieko, ko nevēlas likt zupā un vistu liek katlā vārīties.
Foto: TeddyWife
2. Kamēr vista vārās, nomizo kartupeļus un notīra burkānu.
3. Kartupeļus sagriež kubiciņos, burkānu ripiņās.
4. Kamēr vista vārās (~ 20 min), neaizmirst ņem nost putas, kas izdalās.
Foto: TeddyWife
5. Kad putas vairs neveidojas, var likt iekšā burkānus.
Foto: TeddyWife
6. Pavāra burkānus kādas 15 minūtes un liek iekšā arī kartupeļus un rīsus. Vāra līdz kartupeļi, rīsi un burkāni paliek mīksti.
Foto: TeddyWife
7. Pieber zupai mazliet sāli.
8. Ja zupa kļūst pārāk bieza, vienmēr var pieliet klāt vārošu ūdeni.
Foto: TeddyWife
9. Kad pagājušas kādas 25 min un viss tūliņ būs gatavs, izņem vistu un atdala to no kauliem, gaļu liekot atsevišķā traukā vai uzreiz atpakaļ katlā. Var arī neatdalīt gaļu no kauliem, un atstāt šķiņķīšus tādus, kādi viņi ir.
Foto: TeddyWife
10. Pavāra zupu vēl kādas 15 min un liek klāt paciņu klasiskā kausētā siera.
Foto: TeddyWife
11. Visu kārtīgi apmaisa, izslēdz plīti un atstāj zupa uz riņķiem kādas 5 min.
Foto: TeddyWife
12. Pa to laiku sagriež zaļumus.
13. Labu apetīti!
Uz augšu