Gardā filadelfijas siera kūka

5 1

Sastāvdaļas

  • Filadelfijas siers – 3 iepakojumi (600 g)
  • Bezpiedevu jogurts – 300 g
  • Cukurs – 3 ēd.kar
  • Želatīns – 9 g
  • Citrona sula – 3 ēd.kar. vai pēc garšas
  • Tumšā šokolāde - 30 g
  • Stipra kafija, atdzesēta - nedaudz
  • Gatavs biskvīts

Pagatavošana

30 min.
  1. Biskvītu liek atveramā formā, ja par lielu, biskvīta malas nogriež. Biskvītu aprasina ar kafiju – tikai tā, lai uzsūc mitrumu nevis paliek slapjš.
  2. Uz smalkās rīves sarīvē šokolādi. ~ pusi uzkaisa biskvītam.
  3. Traukā izliek Filadelfijas sieru, piejauc jogurtu, visu uzmanīgi sajauc līdz veidojas viendabīga krēmveida masa. Piejauc citronas sulu.
  4. Želatīnu uzbriedina aukstā ūdenī. ~ 150 ml karsta ūdens izšķīdina cukuru. Kad tas atdzisis, pievieno uzbriedināto želatīnu un izšķīdina. Pakāpeniski pievienojot, iejauc siera masā.
  5. Lej virsū biskvītam, pārkaisa ar rīvēto šokolādi. Formu pārklāj ar pārtikas plēvi, liek ledusskapī. Kūka gatava nākamā dienā.

Komentāri

Zane 2013. gada 21. septembris 10:07
Super! Ljoti laba recepte prieksh tiem, kas atrodas Anglijaa, viss no ieprieksh mineetaa ir pa rokai, shodien pameegjinaashu, domaaju, ka sanaaks ljoti gardi. Paldies!
Anna 2013. gada 25. jūlijs 17:00
žēl, prasijās saldāka. vai vispār citronu newajadzēja ;(
Meldra santūze 2013. gada 19. jūlijs 12:23
Garda kūka


Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes