Gaspačo ar tunci rio mare

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Sastāvdaļas 4 porcijām
  • 3 x80g RIO MARE tuncis olīveļļā
  • 2 mazi sīpoli
  • 2 nelieli sarkanās paprikas
  • 1 gurķis
  • 6 tomāti
  • 1 ķiploku daiviņa
  • 2 baltmaizes gabaliņi
  • Citronu sula vai etiķis pēc garšas
  • Sāls un melnie pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Dārzeņus nomazgā un nomizo. Tunci no 2 kārbām ieliek blenderī, pievieno sīpolus, papriku, ½ gurķa, 4 tomātus un ķiplokus. Sablenderē, biezeni atšķaida ar glāzi ūdens un izkāš. Pievieno sāli un melnos piparus. Atdzesē ledusskapī. Sagrauzdē baltmaizi. Sīki sasmalcina atlikušos dārzeņus, nolej eļļu no trešās tunča kārbiņas. Atdzesētam biezenim pievieno, dārzeņus, tunci un grauzdiņus. Gaspačo gatavs! Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas