Sautējums ar kabaci un cūkgaļu

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas, šoreiz tā ir karbonāde, bet gana labi der arī lāpstiņa, vai pavēdere
  • 2 - 3 kartupeļi
  • 1 paliels burkāns viens
  • 2 vidēji tomāti
  • Maza kāpostu galviņa
  • Kabacis
  • Garšvielas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sākumā - viss jāsagriež, arī burkānu labāk griezt ar nazi, nevis rīvēt.
    Sākumā  - viss jāsagriež, arī burkānu labāk griezt ar nazi,...
  2. Jāsāk ar kāposta apcepšanu, maksimālā karstumā, drusku eļļu un visu laiku apmaisa, lai nepierauj. Apstrādes rezultātā sakritīsies tilpums kāpostam un sautējumam klāt būs interesantais cepta kāposta smeķis.
    Jāsāk ar kāposta apcepšanu, maksimālā karstumā, drusku eļļu...
  3. Daudz nevajag, lai tik drusku apbrūninās.
    Daudz nevajag, lai tik drusku apbrūninās.
  4. Kāpostu liek katlā un uz pannas sagriezto gaļu. Man dikti tīk, ja apcepot pieliek mazliet klāt kariju, Lai arī tā skaitās vistas garšviela, te, manuprāt, arī ļoti labi iet klāt.
    Kāpostu liek katlā un uz pannas sagriezto gaļu. Man dikti tī...
  5. Apcept nevajag daudz, tikai drusku apbrūnināt, noteikt nekarsēt ilgāk par mirkli, kad sāk izdalīties sula no gaļas.
    Apcept nevajag daudz, tikai drusku apbrūnināt, noteikt nekar...
  6. Gaļu liek grāpī pie kāpostiem un pa to laiku var apcept sīpolus ar burkāniem, kamēr sīpoli zeltaini un burkāns pamīksts.
    Gaļu liek grāpī pie kāpostiem un pa to laiku var apcept sīpo...
  7. Visu liek grāpī, arī kabaci, un pievieno ūdeni, to labāk liet verdošu, vajadzētu apmēram 2/3 no sautējuma masas, lai peldas ūdenī, bet nu tas katram pēc vēlmēm, plānāks vai biezāks sautējums.
    Visu liek grāpī, arī kabaci, un pievieno ūdeni, to labāk lie...
  8. Tagad laiks pievienot garšvielas, es izmantoju jūras sāli, 6 piparu maisījumu un kaut kādu piparu, iespējams, ka ungāru.
    Tagad laiks pievienot garšvielas, es izmantoju jūras sāli, 6...
  9. Visu liek uz lēnas uguns un sautē minūtes 20, tad pievieno tomātus.
    Visu liek uz lēnas uguns un sautē minūtes 20, tad pievieno t...
  10. Pēc tomātu pievienošanas sautē vēl 20 minūtes, tad ēdiens ir gatavs. Pasniedz ar krējumu, labi arī iet dilles klāt.
  11. Vislabāk garšo nākamajā diena.
  12. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

zivs 2016. gada 3. novembris 12:44
Kur pazuda kabači?
anastasija 2011. gada 18. maijs 13:19
superrr paldies par padomu
iveta 2011. gada 12. janvāris 16:38
Tik garsigi sanaca...mmm!!!Taisu 2tro dienu pec kartas!:DD

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni