Tomātu zupa ar garnelēm

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 kartupeļi
  • 1 sīpols
  • 200 g garneļu
  • 600 -800 ml tomātu sulas
  • 2 karija lapas
  • Augu eļļa cepšanai
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • Pētersīļi
  • Dilles

Pagatavošana

30 min.
  1. Katliņā uzkarsē eļļu un apcep sīki sagrieztu sīpolu un karija lapas.
  2. Pievieno mazos gabaliņos sagrieztus kartupeļus. Pielej ūdeni tā, lai nosedz kartupeļus, vāra līdz kartupeļi mīksti.
  3. Noņem no uguns, sablendē.
  4. Lej klāt tomātu sulu tik daudz, cik biezu zupu vēlas.
  5. Katliņu liek atpakaļ uz uguns, pieber sāli, piparus, garneles. Zupu uzkarsē un vāra ~ 3-5 min.
  6. Pasniedzot pārkaisa ar zaļumiem.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Evija 2011. gada 13. jūnijs 21:18
Ljoti garsiga,tikko pagatavoju,tacu pievienoju vel ripaas sagrieztu varitu olu,skiivii kad pasniedz.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas