Kartupeļu biezenis ar karbonādēm un salātiem [fotorecepte

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 1 kg cūkgaļas karbonādes
  • Milti
  • 5 -7 olas
  • Sviests
  • Piens
  • Sāls, pipari
  • Salātiem
  • Zaļie lociņi
  • 2 tomāti
  • 1 neliels gurķis
  • Krējums

Pagatavošana

100 min.
  1. gaļu nomazgājam, sagriežam šķēlītēs un izklapējam to
    gaļu nomazgājam, sagriežam šķēlītēs un izklapējam to
  2. kad gaļa izklapēta, varam ķerties klāt kartupeļu mizošanai. kartupeļus katlā liekam nelielos gabalos, lai vieglāk pēc tam būtu sastampāt.
    kad gaļa izklapēta, varam ķerties klāt kartupeļu mizošanai....
  3. kartupeļus liekam vārīties uz nelielas temperatūras.
  4. tagad varam ķerties klāt karbonāžu gatavošanai! vienā traukā ieberam miltus, otrā traukā olas. olas sakuļam.
    tagad varam ķerties klāt karbonāžu gatavošanai! vienā traukā...
  5. kad galvenās sastāvdaļas sagatavotas, liekam karbonādes uz dēļiša, apkaisam ar sāli, pipariem no abām pusēm (tikai neaizraujamies ar garšvielām). apmērcējam karbonādi sākumā miltos no abām pusēm, tad olā no abām pusēm un liekam uz sakarsušas pannas. un tā sacepam visus karbonādes gabaliņus.
    kad galvenās sastāvdaļas sagatavotas, liekam karbonādes uz d...
  6. kad karbonādes saceptes, bet kartupeļi lēnā garā varās (neaizmirstam arī kartupeļus pasālit), sākam gatavot salātus! nomazgājam zaļos lociņus, tomātus, gurķus, visu sagriežam bļodā. apkaisam ar sāli, var arī piešaut klāt citronpiparus un pieliekam klāt krējumu. visu apmaisam un salāti gatavi.
    kad karbonādes saceptes, bet kartupeļi lēnā garā varās (neai...
  7. ap šo laiku kartupeļiem noteikti jau jābūt gataviem. nokāšam tos un pievienojam pāris sviesta piciņas un pielejam nedaudz piena (piena daudzums ir atkarīgs no tā, cik biezu vai šķidru kartupeļu biezputru vēlaties). visu sastampājam un kartupeļu biezputra gatava.
    ap šo laiku kartupeļiem noteikti jau jābūt gataviem. nokāšam...
  8. labu apetīti!
    labu apetīti!

Komentāri

ll 2016. gada 26. jūnijs 16:00
garšigi
Andželika 2014. gada 26. janvāris 12:43
Vispār karbonādes sākumā olās apviļā un pēc tam tikai miltos! :P
:) 2013. gada 21. janvāris 18:10
Inese Salmiņa?? Anglijā starpcitu tas ir steiks, ne karbonāde ko Tu tur ilgi klapēji. :) Tad nebrīnies par gaļas biezumu :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni