Turku zirņu biezzupa

5 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 200 g sausu turku zirņu
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 150 g cūkgaļas mīkstuma
  • ½ tējk. sasmalcināta čabera
  • ½ tējk. sasmalcināta oregano
  • 1 tējk. sasmalcinātu diļļu
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

160 min.
  1. Iepriekšējā dienā zirņus apmērc ūdenī.
  2. 2 l ūdens liek sagrieztu cūkgaļu, vāra un noputo.
  3. Pievieno noskalotus zirņus, ripiņās sagrieztu burkānu un sīpolu. Uzvāra un vāra uzlēnas uguns gatavu.
  4. Pievieno garšvielas un dažas minūtes pavāra. Tad noņem no uguns un ar blenderi sasmalcina. Atkarībā no sezonas izmantojam svaigus, kaltētus vai saldētus garšaugus.
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas