Paēdusī vēja zivs

5 1

Sastāvdaļas

  • Vēja zivs
  • 75 g diļļu
  • 75 g lociņu
  • 75 g petersīļu
  • 150 g sīpolu
  • 100 g burkānu
  • 100 g tomātu
  • 150 g paprikas
  • 500 g brokoļu
  • 500 g kartupeļu
  • 75 g ķiploku
  • 50 g siera

Pagatavošana

40 min.
  1. Lazanjas pannā ieliek foliju un liek iekšā vēja zivi panai uz rinki atstājot vidu tukšu. Vēderam jabūt uz aukšu! Apkaisa ar sāli un pipariem un vēderā saliek nedaudz sakapātas dilles un pētersīļus,
  2. Tālāk sagriež burkānus nelielās ripiņās un ķiploku daiviņas rupjos gabaliņos un liek pilnu vēderu un vēlreiz dilles un pētersīļus pa virsu. Atlikušos burkānus izbārsta pannai pa vidu un pievieno rupji sagrieztus sīpolus, papriku, atlikušos ķiplokus tā, lai būtu vienā līmeni ar zivi.
  3. Kamēr tas vis cepas, uzvāra kartupeļus un apvāra brokoli, sataisa mērcīti - krējumu ar daudz lociņiem un dillēm, sāli pēc patikas!
    Tad kad liekas, ka zivs ar zalumiem ir gatava, uzber mazliet sieru un tad vēl mazliet, lai pacepās.
    Un ko lai saku?

    Labu apetīti!
    Kamēr tas vis cepas, uzvāra kartupeļus un apvāra brokoli, sa...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

reņge 2011. gada 19. maijs 09:12
Vēja zivij asaku gan mežonīgi daudz ,noņemšanās pamatīga.
dzenis 2010. gada 8. jūnijs 17:07
Vēja zivs garšīga kūpināta.
Vēja zivi marinē kā reņģi .
Vēja zivi cep apviļājot miltos, tad oliņā.
Vēja zivis laikam skaitās mazkaloriju ?
Vēja zivs neparasta ar savu zilo asaku.
Vēja zivs ja izdodas gatavot ir ļoti garšiga.
Veja zivs dodiet šurpu pagatavošu....

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni