Laša zupa ar frikadelēm

4 1

Sastāvdaļas

  • Laša galva
  • Aknas, pieņi, asakas
  • Garšsaknes
  • Dilles
  • 200 g gaļas mīkstuma
  • 1 ola
  • Sāls
  • Pipari
  • Rīvmaize
  • Krējums
  • Kartupeļi
  • Citrona šķēlītes

Pagatavošana

60 min.
  1. Laša galvu, asakas, pienus, aknas kopā ar garšsaknēm liek aukstā ūdenī, uzvāra, noputo. Vāra 30-45 minūtes, izkāš caur marli. No asakām atdalīto zivs gaļu kopā ar cūkas vai liellopu gaļu samaļ, pieliek rīvmaizi, sāli, piparus, olu, sīpolu un pagatavo frikadeles. Buljonā vāra kartupeļus un frikadeles. Pieliek krējumu, dilles, katrā šķīvī ieliek citrna šķēlīti.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas