Zivju filejas tomātos

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 kg zivju filejas
  • 1 /2kg tomātu
  • 5 sīpoli
  • 1 gl. galda etiķa
  • Sāls
  • Pipari
  • Muskatrieksts
  • 2 krustnagliņas
  • 3 -4 ēdamkarotes eļļas

Pagatavošana

50 min.
  1. Zivis notīra, atdala filejas, saliek ar eļļu izziestā veidnē, liekot pa starpām sagrieztus sīpolus, tomātus un garšvielas. Pārlej ar etiķi un eļļu, uzliek vāku un sautē 30 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni