Augļu eiforija

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 bundžiņa ananāsu
  • 4 mandarīni
  • 2 āboli
  • 1 apelsīns
  • 1 greifrūts
  • 2 sulīgi bumbieri
  • Vīnogu ķekars
  • 1 /2 tējkarotes kanēļa
  • 1 /2 tējkarotes imbira
  • 1 /2 tējkarotes sasmalcinatu krustnagliņu
  • 3 ēdamkarotes brendija
  • 3 ēdamkarotes citronu sulas

Pagatavošana

30 min.
  1. Augļus sagriež pēc iespējas vienādos gabaliņos. Ananāsiem nolej sulu. Uz ananāsu sulas bāzes veido mērci, pievienojot brendiju citronu sulu un garšvielas. Augļus pārlej ar mērci un samaisa. Pirms pasniegšanas salātus atdzesē ledusskapī.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti