Sirds gulašs

5 1

Sastāvdaļas

  • Cūkas sirds, dārzeņi - burkāni, sīpoli, gurķi, garšvielas

Pagatavošana

60 min.
  1. cūkas sirdi nomērcēju sālsūdenī. pārgriežu gareniski 4 daļās, tad katru daļu sagriežu apmēram 1 cm biezās šķēlītēs.
  2. lieku uz pannas, apkaisu ar vegetu un apcepu.
  3. tad lieku mazā katliņā, pievienoju šķēlītēs vai pusmēnestiņos sagrieztus burkānus, sīpolus, lauru lapu, piparus, sāli, ja vajadzīgs. uzleju vārošu ūdeni un vāru, līdz sirds gabaliņi mīksti. beigās pielieku marinēta gurķa skaidiņas. uztumēju,pielieku krejumu . uzvāru un pārkaisu ar zaļumiem.
  4. gulašu pasniedzu ar vārītiem kartupeīm vai griķiem.

Komentāri

Pērkons 2012. gada 21. septembris 18:26
Vegetā ir nātrija monoglukomāts, kas uzkrājas organismā. To nu gan vajadzēja zināt.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni