Pangasijas fileja ar siera mērci

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2 atdzesētas pangasijas filejas
  • 2 olas
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 1 tējkarote kaltētu vai saldētu sakapātu spinātu
  • 2 ēdamkarotes klasiskā mīkstā sviestmaižu siera
  • 200 ml saldā krējuma(35%)
  • Piedevām var izmantot gan kartupeļu, rīsus vai dārzeņus

Pagatavošana

40 min.
  1. Pangasijas fileju apviļā kultā olā, tad apviļā miltos un uz pannas apcep zeltaini brūnu.
  2. Kad fileja gatava, noliek to malā, siltā vietā.
  3. Pagatavo piedevas(ceptus kartupeļus, rīsus vai dārzeņus)
  4. Mērču panniņā ielej saldo krējumu, sāk karsēt, pievieno sviestmaižu kausēto sieru un spinātus, pievieno sāli un piparus pēc garšas, karsē līdz viss ir vienmērīgi sajaucies un mērce iegūst skābā krejuma konsistenci.
  5. Gatavo siera mērci pārlej uz jau uz šķīvja sakārtotas pangasijas filejas, saliek piedevas un gatavs! :)
  6. Labu apetīti!

Komentāri

Sindija 2014. gada 22. janvāris 16:30
Ārkārtīgi garšīgi!
Aivars 2012. gada 6. marts 18:25
man kā zvejniekam liekas būs labais.....noteikti pamēģināšu.
Sniedziņš 2011. gada 24. oktobris 18:55
Arī pamēģināšu, paldies ;)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni