Panna cotta (viegli pagatavojama)

3 1

Sastāvdaļas

  • 90 g Dansukker želejas cukura "Multi"
  • 400 ml saldā krējuma
  • 1 /2 tējk. Dansukker vaniļas cukura ar dabisko vaniļu
  • 150 g augļu vai ogu, pēc izvēles saldi vai skābāki

Pagatavošana

10 min.
  1. Želejas cukuru sajauc ar saldo krējumu un pievieno vaniļas cukuru. Tad pievieno mazos gabaliņos sagrieztus augļus. Masu uzvāra. Ļauj tai vārīties apmēram pusminūti. Pēc tam salej trauciņos un ļauj atdzist. Ja vēlas iegūt skābu garšu, pievieno skābākus augļus, piemēram, ābolus, kivi u.tml. Ja vēlas saldāku panna cotta, pievieno ananasus, bumbierus u.tml.

Komentāri

linda 2013. gada 21. jūlijs 11:23
Jāgaida līdz ar karotīti pieskaroties tā neigrims, masa būs kā želeja.
klaudija! 2012. gada 10. decembris 20:04
cik ilgi jāatdzesē panna cotta?
ghgu 2012. gada 28. marts 08:15
kapec tik dzeltens? parasti tacu ir balts

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Deserti

Jaunākās receptes