Meksikāņu čilli zupa

3 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 0.5 kg liellopu maltās gaļas
  • 240 g konservētu tomātu savā sulā (gabaliņos, bez mizas)
  • 240 g konservētu sarkano pupiņu
  • 2 -3 daiviņas ķiploka
  • Sarkanais sīpols
  • 2 ēd. k. tomātu pastas
  • 0.5 tējk. kumina
  • 0.5 tējk. malta koriandra
  • Liellopu gaļas buljona kubiņš
  • Sāls – pēc garšas
  • Augu eļļa

Pagatavošana

25 min.
  1. Katliņā ielej augu eļļu, uzkarsē un apcep sasmalcinātu ķiploku un sīpolu, pieber kuminu un koriandru.
  2. Liek klāt malto gaļu, apcep, pievieno tomātu pastu, samaisa, turpina cept ~3-5 min.
  3. Pievieno tomātus, ūdeni, uzvāra, pieliek buljona kubiņu, sāli. Vāra 5-10 min.
  4. Beigās pieliek pupiņas, uzvāra.
  5. Pasniedzot pārkaisa zaļumiem.
  6. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Makijs 2012. gada 2. aprīlis 15:54
Tas buljona kubins visu saboja.
Rich 2010. gada 10. novembris 21:38
Baigi laba. Iegāzu 400g asās pupiņas un 400g mizotus plūmju tomātus. Garšvielu vietā lietoju TABASCO un CHILLI garšvielas. Klāt uztaisīju franču maizi ar sviestu, zaļumiem un ķiplokiem.
;alamkd 2010. gada 16. oktobris 17:39
lallaa

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas