Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Baklazanu, tomatu& parmezana siera lazanja

2010. gada 15. maijs
Foto: Lovite
Pagatavošana
50 min
1. Sasildam cepeskrasni 190gradus. Sakarse ellu liela cepespanna un klat pievieno baklazanus, sipolus, 5min, gatavo videja karstuma lidz paliek miksti, pievieno sampinjonus un tomatus un gatavo 5min. Pielejam klat Dolmio Tomatu merci, un gaidam lidz merce sak burbulot.
2. Liekam saceptu mervi uz cepama trauka un parklajam virsu ar makaronu plaksnem, pa virsu uzlejam Dolmio Creamy Sauce prieks lazanjas. Atkarojam liksanu pa kartam un pa virsu uzberam sariveto sieru.
3. Cepam 30-35min, cepeskrasni lidz zeltaini bruna virsma. Pirms pasniegsanas laujiet bridi atdzist. Lai labi garso!!!!!
Uz augšu