Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kāpostu tīteņi (vārāmie)

2010. gada 15. maijs
Foto: Depositphotos
Pagatavošana
75 min
1. Iemet kāpostgalvu karstā ūdenī vārīties un tikmēr sagatavo pildījumu tīteņiem.
2. Sajauc malto gaļu ar smalki rīvētiem burkāniem, smalki sagrieztiem sīpoliem, pieliek rīsus, sasmalcina buljona kubiciņu un pieliek sāli un piparus. To visu ar rokām samīca.
3. Tad velk ārā kāpostu un griež nost pa vienai lapiņai, ietin pildījumu, aizsien ar diedziņu, lai nenāk vaļā, ja nepieciešams (kā olas, kad krāso) un liek tajā pašā kāposta ūdenī izveidotos tīteņus.
4. Tad uz mazas uguns sautē, pievienojot tomātu mērci vai kečupu apm 1 - 1,5h.
5. Labu apetīti :)
Uz augšu