Kāpostu tīteņi (vārāmie)

4 1
Kāpostu tīteņi (vārāmie)
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 1 kāposts
  • 400 g maltās gaļas
  • 1 /2 sīpols
  • 1 liels burkāns
  • 1 buljona kubiciņš
  • Rīsi
  • Tomātu mērce vai kečups
  • Sāls
  • Pipari
  • Diegs, ja nepieciešams

Pagatavošana

75 min.
  1. Iemet kāpostgalvu karstā ūdenī vārīties un tikmēr sagatavo pildījumu tīteņiem.
  2. Sajauc malto gaļu ar smalki rīvētiem burkāniem, smalki sagrieztiem sīpoliem, pieliek rīsus, sasmalcina buljona kubiciņu un pieliek sāli un piparus. To visu ar rokām samīca.
  3. Tad velk ārā kāpostu un griež nost pa vienai lapiņai, ietin pildījumu, aizsien ar diedziņu, lai nenāk vaļā, ja nepieciešams (kā olas, kad krāso) un liek tajā pašā kāposta ūdenī izveidotos tīteņus.
  4. Tad uz mazas uguns sautē, pievienojot tomātu mērci vai kečupu apm 1 - 1,5h.
  5. Labu apetīti :)
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

jukums 2016. gada 15. augusts 22:00
Ja receptē figurē vārds ''buljona kubiņš '' ,tad to sastādijis kretīns .
Laura 2016. gada 1. maijs 17:02
Ļoti garšīgi!
Sergejs 2015. gada 10. jūlijs 00:50
A cik daudz Risu vajag uz 400g maltas galjas???

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni