Sākums > Receptes > Deserti

Ašie gaļas pīrādziņi

2010. gada 11. maijs
Foto: Inga Ābele
Pagatavošana
30 min
1. Gatavojam mīklu- lielā bļodā ieber raugu, pielej pusglāzi ūdeni, pieliek 2 ēdamkarotes cukura, 2 karotes miltu, samaisa kārtīgi un liek siltā vietā, lai mīkla uzrūgst.
2. Kamēr mīkla rūgst, filejas gabaliņus sagriež kubiciņos, papriku tāpat. Kad tas ir sagriezts, liek uz pannu cepties ( paprika, gaļa ) , apcep kārtīgi visu. Sagriež olas smalki, pie sagrieztām olām pieliek gaļu sacepto ar papriku.
3. Katliņā ieliek margarīnu, cukuru 2 ēdamkarotes, pienu un pusglāzi ūdens, uz uguns jāpavāra, lai margarīns izkūst ar cukuru. Tad tai katliņā pieliek klāt miltus, 6 karotes, samaisa un pielej klāt pie uzrūgušās mīklas. Tad visu masu maisa un klāt lēnām liek miltus, kamēr izveidojas mīklas masa.
4. Tad sagriež mīklu gabaliņos un izrullē, un iekšu pilda ar gaļas pildījumu! Cepeškrāsni vajadzētu uzsildīt kādas 20 minūtes pirms liek iekšā pīrādziņus, cep apmēram 200 grādos un kādas 13 minūtes!
5. Ātri un garšīgi! Labu Apetīti!
Uz augšu