Ašie gaļas pīrādziņi

5 1

Sastāvdaļas

  • 2 vistu filejas gabaliņi
  • 1 paprika
  • 3 olas vārītas
  • Garšvielas gaļai
  • Mīklas pagatavošanai
  • 30 g rauga
  • Pusglāze piena
  • Pusglāze ūdens
  • 70 g cepamā sviesta, der margarīns
  • Milti 300-500 g
  • Cukurs 4 ēdamkarotes

Pagatavošana

30 min.
  1. Gatavojam mīklu- lielā bļodā ieber raugu, pielej pusglāzi ūdeni, pieliek 2 ēdamkarotes cukura, 2 karotes miltu, samaisa kārtīgi un liek siltā vietā, lai mīkla uzrūgst.
  2. Kamēr mīkla rūgst, filejas gabaliņus sagriež kubiciņos, papriku tāpat. Kad tas ir sagriezts, liek uz pannu cepties ( paprika, gaļa ) , apcep kārtīgi visu. Sagriež olas smalki, pie sagrieztām olām pieliek gaļu sacepto ar papriku.
  3. Katliņā ieliek margarīnu, cukuru 2 ēdamkarotes, pienu un pusglāzi ūdens, uz uguns jāpavāra, lai margarīns izkūst ar cukuru. Tad tai katliņā pieliek klāt miltus, 6 karotes, samaisa un pielej klāt pie uzrūgušās mīklas. Tad visu masu maisa un klāt lēnām liek miltus, kamēr izveidojas mīklas masa.
  4. Tad sagriež mīklu gabaliņos un izrullē, un iekšu pilda ar gaļas pildījumu! Cepeškrāsni vajadzētu uzsildīt kādas 20 minūtes pirms liek iekšā pīrādziņus, cep apmēram 200 grādos un kādas 13 minūtes!
  5. Ātri un garšīgi! Labu Apetīti!

Komentāri

juris zo 2010. gada 7. septembris 16:20
man garsho pīrāgi
ina fominova 2010. gada 16. maijs 00:56
Manupraat uz 300-500 g miltu 4 eedamkarotes cukuru ir par daudz. Vismaz miiklai prieksh galjas piiraagiem.
Anna Vespere 2010. gada 12. maijs 16:49
Ja vārošu masu no katliņa pievienosiet ieraugam, tad raugs karstumā kļūs neaktīvs. Varbūt Jūs gribat gatavot plaucēto mīklu?. Bet tad jau tur raugu nevajag vispār. Vai Jūs tomēr gribat rauga mīklu, bet tad ieraugam nepievieno neko vārošu.
Lai vai kā, bet labi, ka cilvēks ir centīgs un cep pīrāgus - pasa cepts vienmēr garšīgs.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti