Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas, dārzeņu tornītis sinepju, siera mērcē

2010. gada 10. maijs
Foto: Džeina Vikaine
Pagatavošana
30 min
1. Nomazgā dārzeņus. Kabaci sagriež ripiņās, papriku iztīra no sēklām un sagriež gredzentiņos. Sasmalcina šampinjonus ar sīpolu, ķiploku un nogriež kātiņus svieta pupiņām.
Foto: Džeina Vikaine
2. Visus dārzeņus sacep (atsevišķi), apberot ar nelielu daudzumu sāls un pipariem.
Foto: Džeina Vikaine
3. Sagriež vistas fileju mazos gabaliņos.
4. Izklapē mazas karbonādītes - mini karbonādītes. Izvīļā miltos, apkaisa ar sāli, pipariem un apvīļā sakultā olā. Liek uz pannas cepties.
Foto: Džeina Vikaine
5. Tikmēr var gatavot mērci.
6. Uz uzsildītas pannas uzlej saldo krējumu, pieliek sinepes, sāli pēc garšas un kausēto sieru (visu paciņu) un maisa, līdz ko izveidojas viendabīga mērce.
7. Tad atliek sakārtot visu uz šķīvja.
Foto: Džeina Vikaine
8. Vispirms liek mazo karbonādi un kārto dārzeņus uz gaļas. Un tā vairākās kārtās.
9. Pārlej ar mērci un izdekorē.
10. Labu apetīti!
Uz augšu