Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pasta ar svaigiem tomatiniem

2010. gada 8. maijs
Foto: Kitija Golomba
Pagatavošana
30 min
1. Katlina ielejam ellu, ieberam melnos piparinus un iemetam divus zobinus kjiploka. Pagaidam kad ella sak churkstet un kjiplocini nedaudz apbruninas, bet nedaudz, liekam klat mazos tomatinus, jau pirms tam sagrieztus pa pusitem. Visu sautejam kadas 10 min, Masinai jabut nedaudz pabiezai, kremigai, jo visam udenin ir jaizvaras. Pa to laiku, nemam lielaku katlu, varam musu vermicelli (spaghetti), to pagatavosanas laiks ir 13 min, bet varam 10min. Velak kad musu tomatini jau gatavi un pasta ir nokasta, lejam merciti klat pie pastas, bet nedaudz atstajam katlina kadas divas karotites. Kad mercite ielieta maisam uz lenas uguns ar pastu. Gatavs. Liekam shivjos un tad pa virsu uzlejam karotiti merciti, kas palika katlina. Uzberam rivetu sieru un sezhamies pe galda! Pagatavoshanas laiks 30 min
Uz augšu