Biezpiena sacepumss

4 1

Sastāvdaļas

  • 400 g 9%biezpiena
  • 100 g cukura
  • 40 g skābā krējuma
  • 20 g sviesta
  • 80 g rīvmaizes
  • 4 olas
  • 60 g rozīņu
  • Rīvēta citrona miziņa
  • RAMA iesmērēšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Atdalīt olu dzeltenumu no baltuma. Dzeltenumu saputo kopā ar cukuru,ierīvē citrona miziņu un sviestu.Pievieno biezpienu,rozīnes,rīvmaizi un krējumu. Visu samaisi,pašās beigās iecilā stingri saputotus olbaltumus. Kēksa formu iesmērē ar RAMA un pa virsu izkaisa ar rīvmaizi.Pirms likšanas krāsnī uzliec masai pa virsu RAMA piciņas.Cep +220"Ckarstā cepeškrāsnī 30-40minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize