Vistas stilbiņi maigajā krējuma mērcē

3 1

Sastāvdaļas

  • 8 vistas stilbiņi
  • 300 g. lauku krējums (neskābais)
  • 100 g. skābais krējums
  • Siers, pēc izvēles
  • 50 g.saldais krējums
  • 2 ēdamkarotes sinepes
  • Dažādi zaļumi
  • 3 daiviņas ķiploka

Pagatavošana

30 min.
  1. Sajauc visus krējumus dziļā bļodā, sīki sakapā un pievieno zaļumus pēc izvēles, pievieno sinepes, pierīvē sieru, pievieno sīki sagrieztus ķiplokus. Visu atstāj, lai uz stundu ievelkas.
  2. Vistas stilbiņus apber ar garšvielām un sāli, liek iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī un cep līdz zeltainam brūnumam. Vistas noņem no pannas un ievieto karstumizturīgā stikla traukā un pārlej ar iepriekš sagatavoto mērci. Uz 150 grādiem liek cepeškrāsnī un cep apmēram 10- 15 min,
  3. Ļoti labi garšo, kad pasniedz ar rīsiem.
  4. Labu apetīti!

Komentāri

Tm 2012. gada 3. janvāris 10:42
Kas ir neskābais krējums?? Grūts jautājums?
trolliic 2011. gada 21. janvāris 22:20
īsti nesaprotu, kas ir lauku krējums (neskābais)? Un vai var iztikt bez tā?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni