Siera kūka bez cepšanas

2010. gada 17. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Paldies, Receptes.lv lietotājam par iesūtīto attēlu šai receptei! Izmantotas tika citas ogas.
Pagatavošana
50 min
1. Želantīnu uzbriedina. Sablenderē cepumus, klāt pievieno izkausētu sviestu un blīvi noklāj tortes formas apakšā.
2. Sieru kārums sablenderē kopā ar jogurtu un 200g cukura. Masu sadala divās daļās. Sablenderē upenes. Vienai no masām pievieno klāt sablenderētās upenes un 50g cukura.
3. 1/2 izkausētās želantīna masas- lēnām iemaisa siera-upeņu masā. Masu uzlēj pa virsu kūkas formā ievietotai cepumu masai un ieliek ledusskapī (ja nav daudz laika tad var arī uz pāris min. saldētavā) nedaudz sastingt. Otru želantīna daļu iemaisa atlikušajā siera-jogurta masā un pārlej pāri sastingušajai siera-upeņu masai un atpakaļ ledusskapī (vai arī saldētavā).Dekorē ar svaigām ogām un mandeļu skaidiņām.
4. Labu apetīti!!!;)
Uz augšu