"riekstini" ar konjaku

3 1

Sastāvdaļas

  • 150g sviests
  • 3 edkar. cukura
  • 2 olas
  • 1 edkar. konjaka
  • 1/2 tejkarotes sodas
  • 1 tejkar. etika
  • 3 glazes milti
  • 1 edamkarote medus
  • Pildijums
  • Variants- 1 bundza varita iebiezinata piena
  • Variants- 1 bundza varita iebiezinata piena + 100g sviesta
  • Variants-400ml salda krejuma (20%), 3 olu dzeltenumi, 2-3 edamkar.cukura, 1edamkar. miltu. (Jasanak biezam ka varitam iebiezinatam pienam.)

Pagatavošana

30 min.
  1. Pakususu sviestu sarivet kopa ar cukuru, pievienot olas un konjaku,visu kartigi sakult.
  2. Pievienojam medu un sodu (soda sajaukta ar etiki),visu sajaucam, un tad lenam beram klat miltus.
  3. Miklai jabut elastigai un nav jalip pie rokam.
  4. Miklu liekam forminas un cepeskrasni vai ari speciala riekstu panna! (Ja taisa cepeskrasni, tad cep 15min 180 grados.)
  5. Sanak apmeram 40 riekstini! :)

Komentāri

Es 2010. gada 29. marts 19:40
"1 tejkar. uksusa "
"(soda sajaukta ar uksusu)"
:D :D :D UKSUSS :D
Nu gan pārsmējos :D

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize