Bumbieru kūka

4 1

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 100 g miltu
  • 100 g cukura
  • 100 g mīksta sviesta
  • 2 ēdamk. ar kakao
  • 2 tējk. cepampulvera
  • 100 g lazdu riekstu (var ari valriekstus)
  • 2 nomizotismalkas šķēlītēs sagriezti bumbieri

Pagatavošana

1 min.
  1. Saputo olu baltumus, kamēr stīvi, tad pamazām pievieno cukuru un turpini putot, tad pievieno olu dzeltenumus, un pēc neilga mirkļa arī mīksto sviestu, turpinot putot, kamēr masa viendabīga. Iesijā miklā kakao, miltus, un cepamo pulveri un pievieno riekstus un bumbierus, un visu samaisi ar karoti, bet ne ar mikseri. Iesmērētā cepamā pannā (ca.20X30 cm) ielej mīklu un cep 180C kādas 25-30 min. Atdzesē, sagriež šķēlītēs un pirms pasniegšanas vari pārkaisīt ar pūdercukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize