Sākums > Receptes > Deserti

Banāni šokolādes glazūrā

2010. gada 25. marts
Foto: Dženifera
Pagatavošana
15 min
1. Banānu sagriež uz divām pusēm un katra banāna vienā galā iedur kociņu vai kaut ko tml., lai varētu turēt. Sagatavo šokolādes šķidro glazūru vai arī izkausē melnās šokolādes tāfelīti un ielej trauciņā. Rotāšanai paradzētos dekoriņus arī ieber atsevišķos trauciņos (katru veidu savā trauciņā). Es parasti izmantoju vismaz 3 dekorācijas, lai interesanti izskatās (garša jau arī mainās :) ). Banānus, kuri sadurti uz kociņiem, iemērc šokolādes glazūrā, tad ieliek trauciņā, kurā ir dekoriņi (tā, lai dekoriņi kartīgi aplīp apkārt banānam) un liek uz šķīvja. Tā izdara ar visiem banāniem un liek ledusskapī, lai šokolāde sacietē. Ja izmantojāt speciālo glazūru, tad tā sacietēs apm.10-15 minūtēs, ja izmantojāt kausētu šokolādes tāfelīti, tā cietēs ilgāk!
2. Un... Labu apetīti!
Uz augšu