Lieldienu šokolādes biezpiena olas

3 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 300 g biezpiens
  • 4 tējk. kakao
  • 3 tējk. medus vai cukurs
  • 3 tējk. krējums(drīkst arī neliekt vai tā vietā lietot nedaudz kefīra u. tml.)
  • 100 g maize
  • Aptuveni 8 olu čaumalas

Pagatavošana

25 min.
  1. Pirms gatavošanas jāsagatavo olu čaumalas ar mazu caurumiņu augšpusē vai kādu citu līdzīgi lietojamu piederumu.
  2. Bļodā biezpienam piekaisa kakao, cukuru(medu) un sadrupinātu maizi. Pārlej nedaudz ar vērdošu ūdeni. Visu samaisa. Pievieno krējumu.
  3. Pilda konditorejas maisiņā vai vienkāršā maisiņā ar izgrietu caurumiņu un pa atverītēm pilda olu čaumalās(var arī vienkārši ar karoti).
  4. Čaumalas noņem un ieģūtās šokolādes biezpiena oliņas smuki klāj uz šķīvja.

Komentāri

es 2012. gada 30. marts 21:37
es nesaprotu, ka var nonemt lai nesaples olu?
Zane Romanova 2010. gada 23. marts 15:05
Iedomājos, ka varētu pildīt arī kiderolās! :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti